Ansiktsbehandlingar

”Fantastiskt! Vilken lyx att få ha ett sånt proffs-spa här hemma hos oss i lilla Sturefors! Köp presentkort till alla era nära och kära hos Pia. Det här behöver vi mera av. Underbart! Jag tog en lång sovmorgon, en lång frukost och hasade mig senare vidare för en ansikts-spa-behandling. Varma handdukar, ljuvlig atmosfär, underbar ansikts- och hårbottenmassage, ljuvliga dofter och ren och mycket välmående efteråt. Jag kommer absolut tillbaka, Pia! Tack för idag!”

Så skrev Susanne på vår Facebooksida efter sin ansiktsbehandling. Prova du också!

dreamstime_xs_26060440

En ansiktsbehandling är väldigt avkopplande och din hud blir ren och fylls med fukt och näring. Vi använder ekologiska hudvårdsprodukter från ECO Organics eller Maria Åkerberg. Produkterna är fria från parabener, tensider, PEG-ämnen och annat skräp. Funktionen finns där genom kombinationer av örter som använts i urminnes tider.

Huden är kroppens största organ och en frisk hud gör din hud mer motståndskraftig mot infektioner och sjukdomar. Att göra ansiktsbehandling gör att din hud mår mycket bättre. Givetvis passar den lika bra för män som för kvinnor.

Vi erbjuder olika alternativ, från en enklare ansiktsrengöring till en djupgående. Alla med närande krämer och skalpmassage.

30 min: 420kr
45 min: 540kr
60 min: 650kr