Referenser

Här ser ni vad några av våra kunder skrivit till oss, antingen i en feedback kunder fick, sommaren 2016 eller på vår Facebooksida.


Jennifer Bolinder: Mycket nöjd med massagen både hos Pia och Carro. Den gör verkligen underverk (trots blåmärken idag ? ) Var även på manikyr spa hos Pia’s elev (Martina). Underbart härligt och trots att det inte ingick i behandlingen slängde hon på ett lack. Super nöjd som alltid. 


Caroline Berggren

Cecilia Fhyr: Var ikväll på fantastiskt skön massage på Ågatan hos Carro, rekommenderas till alla.

Gunnel Almqvist: Helt fantastiskt bra massage av Carro i magasinet, guldstjärna! En underbar naturbegåvning som gör underverk med min kropp och själ. Missa inte denna oas, kära Stureforsare och alla andra! Bra julklappstips: Köp presentkort hos Pias!

Ragnhild Karlsson: Så smidigt att ta cykeln några minuter för en ontskön behandling med känsla av omedelbar effekt. Mycket nöjd!

Torbjörn Green: Upplevelsen är redan riktigt bra. Det som skulle kunna höja ett snäpp till är en ljusare entré. T ex ny ytterdörr med ett glasparti?

Annette Nilsson: Jag tycker det är toppen att slippa åka till stan, det är en härlig atomsfär i studion och Caroline är väldigt duktig.

Mats Lindkvist: Proffsig, bra personal. Sämre lokal men tack vare bra piffning helt ok. (Ågatan)

Irina Solovyova: Carro är lyhörd och gör ett fantastiskt jobb!


Jill Ryberg

Karin Hjorth: Smidigt och enkelt att boka massagetid och snabbt få en tid redan dagen efter. Bra bemötande och massageterapeut Jill som masserade mig var inlyssnande och professionell. Kommer definitivt tillbaka.

Frida Laine: Barnen var så nöjda med sin behandling! Massören anpassade behandlingen efter barnen och var väldigt ödmjuk, inlyssnande och mjuk i framtoningen vilket barnen uppskattade. /Frida

Maud Oxelgren: Väldigt, väldigt duktig massör (Jill). Igår efter beh var jag lite groggy. Senare lite öm ända upp i nacken..(Höft o rygg var största problemet) Idag nästan besvärsfri!!! i Höften/ryggen. Imponerad!  Heja Jill!!

Lina Walla: Ser fram emot nästa besök med glädje!


Pia Nyberg

Sandra Hull: Alltså vad mer kan man önska än en massage som ger effekt och dessutom kan man få t ex en njutbar ansiktsbehandling! Gratis parkering, varierade tider (dag, kväll, helg) gör ju bara saken ännu bättre och mer lättillgängligt. Pia är alltid bra på att plåga mig ? Precis vad jag behöver.

Katarina Lind: Tack för igår! Kände rejäl träningsvärk i rygg och bak idag. Ses snart igen!

Marine Breuilly: Thank you very much Pia for my very first hot stone massage! It was just perfect ?

Maria Carlzen: Jag är väldigt nöjd med mitt besök, trevligt bemött och proffsig behandling.

Susanne Walfridsson: Fantastiskt! Vilken lyx att få ha ett sånt proffs-spa här hemma hos oss i lilla Sturefors! Köp presentkort till alla era nära och kära hos Pia. Det här behöver vi mera av. Underbart! Jag tog en lång sovmorgon, en lång frukost och hasade mig senare vidare för en ansikts-spa-behandling. Varma handdukar, ljuvlig atmosfär, underbar ansikts- och hårbottenmassage, ljuvliga dofter och ren och mycket välmående efteråt. Jag kommer absolut tillbaka, Pia! Tack för idag!

Pia Ekstrand: Alltid lika trevligt o väl anpassat utifrån ens egna behov.


Ja, så klart vi har de bästa massörerna – om vi frågar våra kunder! Men vad är en bra massör egentligen?

Vårt mål är att vara lyhörda för dig som kund och vi vill att du ska få det du behöver, just idag. Vi gör ett upplägg tillsammans utifrån hur du mår i kroppen och själen. Ibland räcker inte tiden till för det du önskar men vi gör vad vi kan. Ibland missförstår vi dig, eller glömmer att fråga något, men du kan vara säker på att vi vill att du ska ha den bästa stunden på bänken.

ibland har jag funderat på att ha en massörtävling i Linköping. Jag skulle kunna fråga stans alla massörer att delta och så har vi en tävling likt Kockarnas kamp eller Hela Sverige bakar. Men massage handlar om så mycket mer än det perfekta greppet. Det är en helhet som handlar om förväntningar och dagsformen hos både massören och dig som kund. Detta är omöjligt att få fram vid en tävling.

På vår salong på Ågatan har vi till exempel inte möjlighet till någon SPA-miljö, men vi finns centralt och har jämförelsevis hyfsade priser. Våra kunder tycker att massörerna är duktiga och då är centralt viktigare än miljö.

I Magasinet i Sturefors är det lugnt och skönt och vi har försökt inreda det mysigt och trevligt. Där kan massagen bli en helt annan – fast det är samma massör.

Har du särskilt ont någonstans en dag, kan det bli en smärtsam – men välbehövlig upplevelse. En annan gång kanske du vill ha en mjukare massage, eller du har inte så många hårda spänningar och då försvinner du kanske bort i tankarna och till och med somnar.

Så, om vi har som mål att ge dig den bästa stunden, hjälp oss då att förstå vad du önskar, i både tryck och upplägg. Då kan det verkligen bli att även du tycker att vi har de bästa massörerna!